Elképzeltük milyen lenne, ha nyitnánk egy TOTY Ronaldot, és a semmiből építenénk fel egy csapatot. Kizárólag abból a Coinból, amit érte kaptunk.

Múlt héten véget ért a TOTY promóció, az árak azonban még javában ingadoznak. Voltak szerencsésebbek, akik néhány packból nyitottak ki kék keretes kártyát, és kevésbé szerencsések, akik a házat is rááldozva szereztek egy Dostot. Megnéztük, milyen csapatot tudnánk összehozni  egy TOTY Ronaldo árából, amivel a WL-ben is bátran elindulnánk.

A cikk megírásakor az aktuális PS4 árfolyamot vettük figyelembe, emellett kizárólag csak a piacról a „vásároltunk”.

Egy TOTY Ronaldo nagyjából 7 millió zsetont ért. Ennyivel vágunk tehát neki a piacnak.

Kapus: TOTGS Ter Stegen

Szerintünk idén a német hálóőr mutat legjobban a kapuban. Magabiztosan véd, nem lepkézik. Nagyon sokszor fogott ki ziccert, és az összes kapussal összevetve, igazi portásként viselkedik.

Közép hátvédek: Headliners Varane, RTTF Militao

Két dinamikusan fejlődő középhátvéd. Mind a két játékos gold lapjai szépen teljesítettek, de itt már bennük van a lehetőség, hogy fejlődjenek is. A felerősített statisztikákkal még brutálisabban néznek ki, szerintünk ez a két úriember fel tudja venni a versenyt Van Dijkkal!

Szélső hátvédek: Headliners Alex Telles, Headliners Semedo

Szegény ember Roberto Carlos-a, azaz Alex Telles a bal oldali bekk. Megnézve a statisztikáit, nagyon szimpatikus adatokat kapunk. Az egyetlen egy negatívuma a 2-es WF, de máskülönben szépen elmuzsikál bal oldalt Jobbra, a profi meta meghatározó lapját, Semedót választottuk, aki a LaLiga jelenlegi legjobb szélsője ezzel a kártyával. Ezenfelül strong linket ad Messihez, ami nem egy hátrány!

Védekező középpályások: ICON Blanc, IF Kanté

A francia dinamit duó! Nagyon sokat gondolkoztunk kiket alkalmaznánk, végül Blanc-ra és Kantéra esett a választásunk. Blanc a magas romboló, Kanté pedig a pici tisztogató középpályás. Tökéletesen kiegészíti egymást a két gall, kiválóan helyt állnak középpályán.

Támadó középpálya: Neymar, ICON Socrates, IF Messi

Messit és Neymart szerintem sok embernek nem kell megmagyarázni. Tökéletes labdazsonglőrök, gyorsak és életveszélyesek. Socrates pedig kiválóan osztogatja a labdákat. Egy ilyen támadó sor mellett muszáj valakinek kiszolgálni is őket, és Socrates pont ebben kiváló. Sőt, távoli lövéseivel is veszélyezteti az ellenfelet.

Csatár: Mbappé

A játék szerintem legjobb csatára, megfizethető áron. Gyors, pontos, élmény vele a játék! Bal lábával is jó lő, és végig bírja az egész mérkőzést!

Így néz tehát ki a csapat, akik meccs előtt bőven összehozzák a 100-as Chemistry-t. A pályára persze már 4-2-3-1 felállásban futtatnánk ki őket, mutatjuk:

Nekünk ezt sikerült összehozni 7 millióból. Ti, hogyan építenétek meg a saját csapatotok, egy TOTY Ronaldo árából?

×