A legutóbbi Update során valamit nagyon elszúrtak a fejlesztők, Matthäus ICON lapjai ugyanis mintha amnéziában szenvednének.

Őszintén szólva már megszoktuk, hogy nincsen FIFA Update rejtett hibák nélkül. A legutóbbi frissítés után Lothar Matthäus kártyája vált játszhatatlanná mind rajongói, mind játékos szempontból.

A frissítés óta furcsa, megváltozott kinézettel bír Lothar, de hogy kire hasonlít azt senki sem tudja. Leginkább egy teljesen általános, default arcot fedeztek fel nála a kártyáját birtokló játékosok.

Emellett persze játéktudása sem utolsó szempont, nos ezzel is akad bajuk a Matthäus tulajdonosoknak. Elmondásuk szerint egyszerűen elfelejtett játszani, az eddig megszokott színvonal közelében sincs a lap.

„Közelében sincs annak a játéknak, amit eddig tudott hozni a lap, valamiért az egész úgy bugos ahogy van.” – mondja róla egy csalódott Matthäus tulaj.

Not sure if this has been brought up or not but prime Lothar Matthäus is bugged from r/FIFA

Nem is csoda, hogy a piacot ellepték a Matthäus-tól megszabadulni vágyó FIFA játékosok. A hirtelen megjelenő ajánlatokat elsőre senki nem tudta hova tenni, a hibák fényében viszont már érthető a dolog.

A meccseket nem viszi előrébb, a pénz meg csak áll benne.

Card

„Furcsálltam is, hogy Dele Alli simán lefutja, és olyan ziccereket hagy ki, amiket máskor simán gólra váltott volna. De arra biztosan nem számítottam, hogy az EA barmolta volna szét.”

Ha megnézzük az aktuális árakat, még így is millió feletti Coint kell fizetnünk szinte bármelyik Matthäus lapért. A kérdés csak az, hogy ezek után kinek lesz egyáltalán kedve ekkora összeget beruházni egy bugos lapba? Reméljük az EA már gőzerővel dolgozik az ügyön, és rendbe teszik, amit a frissítés alatt elrontottak. Kérjük vissza a már megszokott erősséget, és egy kinézetet amin felismerhető!

×