A tavaly megjelent Tom & Jerry játék máris 100 millió regisztrált játékossal rendelkezik Kínában. A játék pont olyan erőszakos, mint a rajzfilm.

Akik Tom & Jerry sorozaton nőttek fel, mind tudják, hogy mennyire szórakoztató és közben persze erőszakos is egyben. Érdekes, hogy a Tom & Jerry kapcsán sosem jutott eszünkbe, hogy mi is erőszakossá váljunk, és talán nem is kapott annyi támadást, mint egyes videojátékok napjainkban.

Bár nálunk már nem annyira menő, mint régen, Tom & Jerry egy ideje Kínában videojáték formában él tovább, és nem meglepő módon igen sikeres. A Niko Partners vezető elemzője, Daniel Ahmad a Twitteren azt írta: tavaly májusban a NetEasy kiadásában megjelent játék óriási sikert aratott, mintegy 100 millió regisztrált játékossal rendelkezik Kínában.

A Tom & Jerry játék egyébként multiplayer, valahogy úgy kell elképzelni, mint a Dead by Daylight játékmenetét. A játékosok Tomot vagy Jerry-t irányíthatják, a játék során pedig nyilván az a cél, hogy az ellenfél játékosait a különböző csapdák és eszközök segítségével laposra verjük.

Játékon belüli vásárlásokkal különböző kinézetek, jelmezek vásárolhatók. Egyelőre sajnos nem tudunk arról, hogy a játék nyugaton is elérhető lesz-e. Kínaiul letölthető a Tap.io oldalán.

Te örülnél egy ilyen Tom & Jerry játéknak?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×