A népszerű streamer saját szettje hétfő hajnalban kikerül az Item Shopból, egyelőre nem tudni, visszatér-e valaha is a kínálatba.

Az exkluzív skinek legnagyobb előnye, egyben legnagyobb hátrányuk is. Ez pedig a korlátozott elérhetőség, mely gyakran csak pár napig tart. Emlékezzünk milyen hisztik mentek anno a 2017 októberében bemutatott Skull Trooper kapcsán.

Akkor még sokkal kevesebben játszottak a játékkal, és egész 2018-ban követelték, hogy kerüljön vissza a Shopba, hogy az újak is megvehessék. Az Epic Games végül beadta a derekét, és 2018-ban újabb 6 napig elérhetővé tették.

Hasonló sors várhat Ninja frissen bemutatott exkluzív skinjére is.

A népszerű streamerről mintázott változó Ninja skin ma, azaz január 19-én vasárnap elérhető utoljára a Shopban. Utána véget ér a 3 napos akció, és őszintén szólva senki nem tudja, mikor kerül vissza. Ha egyáltalán visszakerül valaha is!

Hiszen a Fortnite máris beharangozott egy exkluzív Pokimane Emote-ot, és két további streamer saját skinjét is kilátásba helyezték. Elképzelhető tehát, hogy jó ideig mások kerülnek a reflektorfénybe, a Ninja skin pedig akár egy évet is várhat majd a visszatérésre, mint a már említett Skull Trooper.

Aki tehát még gondolkozik a vásárláson, ezt is mérlegelje!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×