Az új Lunar New Year skinek között kép apró érdekességre figyeltek fel az Overwatch játékosok. Sombra fegyvere és Lúcio szalagja is folyamatosan változik.

Elindult az Overwatch Lunar New Year, mely természetesen új skineket is hozott a játékba. A 8 friss kinézetről korábban már beszámoltunk, most azonban két apró érdekességre hívnánk fel a figyelmeteket. Ezek ugyanis elsőre nem is látszódtak a skineket, csupán játék közben lehetett kiszúrni őket.

Face Changer Sombra

Az új Sombra skin maszkja folyamatosan változik a játékon belül, valljuk be már ez is hatalmas újdonság. De hogy a fegyveren található apró maszk is követi ezt a folyamatos cserélgetést, az már tényleg lenyűgöző aprólékosság a fejlesztőktől.

Sombra’s gun matches her new „Face Changer” skin. from r/Overwatch

Samul Nori Lúcio

Az új Lúcio skinnél pedig a fején lévő szalagnál szúrtak ki hasonlót. Ez ugyanis annak megfelelő színt ölt magára, hogy éppen milyen aurát kapcsol be Lúcio. Ha gyógyítunk akkor sárga, ha gyorsítunk akkor zöld lesz a szalag.

Lucios ribbon changes colour depending on crossfade from r/Overwatch

Igazán szép munka a fejlesztőktől. Apróság ugyan, de pont az ilyenek odafigyelések miatt lehet megkedvelni egy skint, vagy akár egy játékot. Ti is kiszúrtátok már ezeket a részletes apróságokat?

×