Meddler szerint a piros oldal győzelmi aránya azért ugrott meg ennyire, mert sokkal jobban elérik az átalakított sárkányokat.

A preseason során érkezett új sárkányok alaposan felforgatták az Idézők Szurdokát. A Riot Games vezető fejlesztője, Andrei “Meddler” van Roon elmondása szerint az átalakított sárkányok miatt szinte teljesen megfordultak a Ranked győzelmi arányok Amerikában és Európában is.

„Eddig ugyebár a Kék oldalnak volt halvány előnye Rankeden, most azonban a preseason ezt teljesen eltüntette. A sárkányok kiemelt fontossága ugyanis a Piros oldalnak kedvez, akik könnyebben elérik őket a Kékeknél.” – véli Meddler.

Statisztikákkal is igyekezett alátámasztani véleményét, melyekből tényleg kitűnik, hogy december közepe óta a piros oldalnak jönnek ki jobban a meccsek. A piros junglerek akár egyedül is behúzhatják a sárkányokat, a lanerek segítségével, ezzel óriási előnyt termelve a csapatnak.

Koreában ugyanakkor továbbra is a Kékek húzzák be a meccseket.

Ez feltehetően viszont már inkább a Baron fontosságát mutatja, hiszen a Kék oldal viszont itt találja magát kedvezőbb helyzetben.

Szerintetek is igaza van Meddlernek? Ti is hasonlót tapasztaltok Ranked meccseken?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×