Az internet döntött, Hide the Pain Harold vitte a szavazatok java részét.

Még csupán most csöppentünk bele 2020-ba, ennek örömére pedig rengeteg díjat osztottak ki az utóbbi időben. Az egyik legnépszerűbb képfeltöltő, az imgur pedig nem kisebb célt tűzött ki, mint megkeresni nem csupán az év, hanem az évtized mémjét. Az internet népe imádja a mémeket, épp ezért 2 000 potenciális mémet küldtek be a felhasználók, amit az imgur stábja 10-re csökkentett le, ezek között pedig ott figyelt Hide the Pain Harold, azaz polgári nevén Arató András, aki pár éve még biztosan nem sejtette, hogy mekkora ismertségre is tesz majd szert.

A híres stock fotó… olyan furcsa így felirat nélkül, nem? / kép: promotions.hu

A szavazáson 57 768 felhasználó vett részt, a voksolók 20%-a pedig Haroldra adta le szavazatát, így ő hozta el az első helyezést, olyan sztárok elől, mint Grumpy Cat (6367 szavazat) vagy a This is Fine kutya (8806 szavazat).

A végeredmény / Forrás: Imgur

Az egész történet az Iwiw-en kezdődött, ahol egy fényképész megtalálta Arató András nyaralási fényképét és felajánlotta a férfi számára, hogy szerepeljen stock fotókon. Az egykori gépészmérnök ebbe beleegyezett, majd az internet felkapta, főleg a 9gag népe, innentől pedig nem volt megállás.

„Először egy ijesztő, egy sokkoló élmény volt. Nem voltam hozzászokva, hogy viccet csinálnak az arcomból.” – fogalmazott András

Nemsokkal később András a helyzet élére állt, azóta szerepelt reklámokban, rendezvényekben, klipben és még egy TED Talkos előadásban is.

 

Gratulálunk az első helyezéshez! 

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×