A Valve határozottan azt állítja, hogy a híresztelésekkel ellentétben abszolút nincs arról szó, hogy a Left 4 Dead 3 fejlesztés alatt áll.

Miközben a közelmúltban számos szivárgás látott napvilágot a Left 4 Dead 3 kapcsán, a Valve most megerősítette, hogy jelenleg a nem dolgoznak a klasszikus FPS játék folytatásán – írja a Pcgamesn.

„Az elmúlt néhány hónapban több esetben láttunk pletykát erről. Igaz, hogy az évekkel ezelőtt fontolgattuk a folytatás lehetőségét, de jelen pillanatban egyáltalán nem dolgozunk a projekten. Nyilván egyeseknek nagyon jó szórakozás téves információkat közzé tenni, de a L4D nem áll fejlesztés alatt” – nyilatkozta a Valve az IGN-nek.

 

Korábban ugyanis több oldal, köztük a Valve News Network rajongói Youtube csatorna arról számolt be, hogy a Valve 2011-1012 környékén foglalkozott a folytatással, és nem kizárt, hogy jelenleg is folyik a fejlesztés. A téma aztán több helyen előkerült, ám a Valve nyilatkozatával tulajdonképp minden spekuláció semmisé vált. Íme egy korábbi videó, aminek ezek szerint nem volt alapja.

 

A Valve jelenleg valószínűleg inkább a Half-Life: Alyx VR játék kiadásán és tökéletesítésén munkálkodik, ami miatt már most elkapkodták a különböző VR eszközöket. A Valve Index például teljesen elfogyott az Egyesült Államokban és Kanadában, röviddel a játék első előzetese után. A játékról egyébként nemrég pont a VNN szivárogtatott ki képeket a közelmúltban.

Az eredeti Left 4 Dead egyébként 2008-ban jelent meg, a folytatás pedig rá egy évre, 2009-ben érkezett.

Te örülnél egy Left 4 Dead folytatásnak?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×