Az igazi hősök köztünk élnek.

Amíg a legtöbben nézelődéssel és vásárlással töltik a felszállás előtti időt, addig egy igazi Apex Legends fanatikus szíve szerint játékkal ütné el az időt. Amerikában a portlandi reptéren pedig egy vérbeli gamer pont így tett. Fogta és kivonta a forgalomból a gépek indulásáról tájékoztató tévék egyikét, rádugta a konzolját, amit épp a kézipoggyászában hagyott és adott az élvezeteknek.

Ment pár kört gyorsan az Apex Legends-ben még a gép felszállása előtt.

Nem élvezhette mondjuk sokáig a hirtelen jött kényelmet, alig landolt, máris jött a csavar. A furcsa látvány ugyanis nemcsak az utasoknak szúrt szemet, hanem hamarosan a biztonságiak is megérkeztek. Finoman megkérték az úriembert, hogy lépjen ki a játékból és csatlakoztassa le a tévéről a konzolt. Na ilyenkor kezdene el mindenki hiper sebességgel pakolni, de az utas csak ennyit szólt:

„De ezt még hadd játsszam le!”

Nem mindennapi látvány, az biztos!

Erre a biztonsági szolgálat munkatársai természetesen nemet mondtak, így az illető nem tudta lehozni a meccset, cserbenhagyva ezzel társait. De az biztos, hogy ezt a nem mindennapi sztorit sokáig fogja még mesélni az unokáinak. A reptér szóvivője szerint már csak azért sem engedhetnek a hasonló próbálkozásoknak, mert akkor rászoknának az utasok. A kihelyezett televíziók pedig amúgy is közfeladatot látnak el, elvégre emberek ezrei követik figyelemmel a gépek menetrendjét a helyszínen.

Pont az ilyen esetekre találták ki egyébként a Nintendo Switch-et, remélhetőleg az úriember is beszerez egyet a legközelebbi utazása előtt és akkor nem érhetik ilyen kellemetlenségek.

Forrás: KXL News
A borítókép csupán illusztráció, forrása: Pixabay

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×