Zseniális ötletei vannak a PUBG Mobile kreatív csapatának. A legújabb szórakoztató tartalom egy Duck Hunt gép, amit akár játék közben ki is próbálhatunk.

A PUBG Mobile az elmúlt hónapokban önálló életre kelt, ami a megjelenésekor egy portnak számított, ma már szinte csak a nevében hasonlít a „nagytesóra”.

Egyre nagyobb médiafigyelmet kapnak a hivatalos PUBG Mobile versenyek is, valamint a játékosbázis is szépen lassan növekszik. Így a fejlesztők is azt látják, hogy van értelme időt és energiát fektetni a cím fejlesztésébe. Nem csodálkozunk a növekedésen, tényleg rettenetesen kényelmes tud lenni, hogy bármikor előkaphatjuk okostelefonunkon és megpróbálhatjuk összehozni estére a csirkevacsit.

A legújabb őrület a „játékban játék” megjelenése a PUBG Mobile-ban.

The new PUBGM beta has a nice Duck Hunt tribute for us BOOMERS from PUBGMobile

Bétában már felbukkantak a Duck Hunt játékra hajazó arcade gépezetek, amiken ha időnk engedi, a klasszikus játékmenetét idéző élményben lehet részünk. Ahogy a fenti videóban is látszik, akár lootolás közben is leállhatunk lazítani egy szusszanás erejéig, aztán pedig folytatódhat a vadászat.

Persze ezt akár ki is lehet használni, minél többen derítik fel a gépeket, annál többen szeretnék majd kipróbálni azokat. Az óvatlan játékosokból pedig könnyű killeket szerezhetünk magunknak, hogy feljebb tornásszuk a K/D arányunk. Zseniális ötlet, amit a már ismert újdonságokkal együtt kapunk majd meg a jövőben.

 

A hamarosan induló Spring Party során ki is lehet majd próbálni, az esemény január 21-től egészen február 6-ig lesz éles.

https://www.facebook.com/groups/pubgmobilkozosseg/

×