Úgy tűnik a PUBG Corp. tanult a korábbi hibáiból, változások következnek.

Még csupán szerda óta élvezhetjük a PUBG Corp. legújabb dobását, az új pályát, amit hatalmas titokban készítettek az elmúlt hónapok során. Pár dolog viszont változtatásért kiált, erre a játékosok a redditen, illetve a twitteren hívta fel a fejlesztők figyelmét, akik ezúttal teljesen más stratégiát követnek, mint korábban: a játékosok minden reakcióját figyelik és ennek alapján alakítják át az új pályát. Erre a PUBG stúdió igazgatója, Dave Curd hívta fel a figyelmet:

„Jó látni, hogy habár még csak most jött ki Karakin a Teszt szerverre, máris rengeteg jó visszajelzést kaptunk. Teljesen megértünk titeket a loot balanszt illetően. Mindig érdekes figyelni, hogy mennyivel másabb minden élesben, mint a belső tesztek során. A továbbiakról később.”

Curd tweetjét követően Hawkinz, a PUBG közösségi menedzsere is feltűnt, aki szintén megerősítette, hogy megértették a loot balanszra vonatkozó problémákat és hamarosan jönnek a további információkkal, vélhetően miután megszületett a belső döntés.

A PUBG oktatóvideóiról ismert WackyJacky is feltűnt, aki konkrét javaslatokkal találta be a fejlesztőket, de javaslataival nem mindenki értett egyet.

WJ szerint még akár 6X-es scope is elférne a pályán, ami a profik szerint túl op lenne egyszerűen egy ilyen kicsi pályán. Fontos viszont kiemelni, hogy jelenleg nem véletlenül található Karakin a Teszt szerveren. A belső tesztelése alkalmával sokszor nem jön ki az, ami az éles teszten. Ha ennek megfelelően alakítják át a loot rendszert, akkor feltehetőleg keveseknek lesz kifogása az új pálya ellen.

Kíváncsian várjuk, hogy milyen változtatások érkeznek a jövőben!

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×