Végéhez közelít a magyar felmenőkkel rendelkező szlovák AWP-s karriere, Guardian helyére egy 19 éves tehetséget szemeltek ki.

GuardiaN akárhonnan is nézzük, egy igazi Na’Vi veterán. Két Major döntőbe is elvezette a csapatot, majd egy kis FaZe-es kitérő után visszatért az együtteshez, hogy itt fejezze be profi CS:GO karrierét. Több nyilatkozatban is elmondta, hogy ez lesz az utolsó csapata, ha itt valamiért befejezi, akkor a profi játékkal is végleg felhagy.

Úgy tűnik a 28 éves AWP-s életében most jött el a pillanat, amikor szögre akasztja az egeret.

 

A belsős információkkal mindig ügyesen bánó neL jelentései szerint a Na’Vi kész kispadra ültetni GuardiaN-t, és már a lehetséges utódot is kinézték. A csapat akadémiájáról emelnék be a 19 éves feart.

Mivel egy tehetséges riflerről beszélünk, nagyon úgy néz ki, hogy a Na’Vi ismét s1mple AWP-jét fogja előszedni a fiókból. A csapat egyelőre nem kívánta kommentálni a kialakult helyzetet. Pár napot kértek a helyzet tisztázására, mielőtt hivatalosan is a közösség elé állnának.

A csapatot legutóbb karácsony előtt, az EPICENTER meccsein láthattuk játszani, a hírek szerint idén már nem is GuardiaN-nal készülnek 2020-ra. A több versenytől is tudatosan távol maradó Na’Vi naptára egyelőre még üresen áll, nem tudni mikor mutatják be az új lineupot.

A fenti információkat persze még sem a játékos, sem a csapat nem erősítették meg. De mindannyian tudjuk, ez nem csak pletyka. Reméljük GuardiaN nem gondolta komolyan a visszavonulást és ad még egy esélyt magának. Hiányozna a mezőnyből, ez nem is kérdés.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×