Váratlanul érkezett meg a v11.40.1-es hotfix a Fortnite-hoz, ami többek között a sokak által „feature”-nek nevezett rámpa hibát is javította.

Közel egy hónapos kihagyás után a hét elején újból frissült a Fortnite, megérkezett a v11.40-es ciklus. Az új frissítés temérdek új kozmetikai elemet – többek között egy új Ninja skint – és egy hiánypótló Sidegrading rendszert is hozott.

Na meg egy idegtépő fa rámpa bugot!

Sokan úgy gondolták, az Epic Games direkt rendezte úgy, hogy a fa struktúrák lyukain át lehessen lőni. A közösség egy része azzal magyarázta a jelenséget, hogy összességében ez egy érthető újítás, elvégre:

„Miért is akasztaná meg a lövéseket a levegő?!”

Mindamellett, hogy ez egy ésszerű magyarázat lehetne, a szóban forgó lyukak csak grafikai effektek. A fa rámpáknak is pontosan annyit kellene levédeniük, mint a tégla, vagy fém falaknak, szimplán csak az életerejük kisebb.

 

PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re, Mac-re, valamint Androidra már tölthető a v11.40.1-es hotfix, ami a fa rámpák hibáját javítja. Mostantól nem lőhetünk keresztül az érintett építményeken, minden visszaáll a rendes kerékvágásba.

Nintendo Switch-re és iOS-re késik a javítás, de erre a két platformra is hamarosan befut majd.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×