Visszatértek a Trap hibák a Fortnite-ba. A v11.40-es ciklus egy halom bugot javított, ám úgy néz ki, hogy egy-két régit ezzel újra aktivált.

Úgy vártuk az új Fortnite frissítést, mint a messiást! Viszont relatíve gyorsan rá kellett jönnünk, hogy a meglévő hibák javításai áldozatokkal járnak, a spagetti kód miatt ahány bugot tüntetnek el a játékból, annyi is kerül vissza.

Mint kiderült, újból a játék része az a Trap bug, ami hosszú ideig tartotta rettegésben a közösséget.

A szóban forgó hibát a „turbo building” megjelenésekor tapasztalhattuk először. Végül nagy nehezen sikerült orvosolni a problémát, azóta nem is találkozhattunk a „Trap Glitch”-csel.

11.40 Trap Glitch
byu/TrapMaffin inFortniteCompetitive

A csalásnak is minősülő hibát nem szeretnénk terjeszteni, így csak elmondjuk, hogy pontosan mi is történik. Az újonnan felbukkant hiba lehetővé teszi a játékosoknak, hogy egy fal túloldalára helyezzék a csapdáikat, egy olyan oldalra, amire egyébként rá sem láthatnak.

 

Egy biztos, az Epic Games két komolyabb hiba javításán is dolgozik a héten, ebből egyre érkezett hotfix is. Azt, hogy a Trap Glitch mikor lesz kijavítva, még nem tudni, de addig is azt ajánljuk, mindenki legyen óvatos az építőpárbajok közben!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×