Biztossá vált, hogy az a játék, amit a CD Projekt RED korábban nem nevezett nevén, valójában a Cyberpunk 2077 multiplayer változata volt.

Nem sokkal azután, hogy a Cyberpunk 2077 részletei kiderültek, a rajongók számtalanszor szegezték a kérdést a fejlesztőknek: „lesz multiplayer környezet a Cyberpunk 2077-ben?” A válasz először határozott „nem” volt, majd a CD Projekt RED munkatársai elgondolkoztak. Később bejelentették, hogy készülnek multiplayer lehetőséggel, de csak később, az alapjáték megjelenése után.

Most viszont, amikor kiderült, hogy a játék megjelenése szeptemberre csúszik, nyilvánvalóvá vált, hogy ez a multiplayerre is igaz. Sőt az is kiderült, hogy a „tripla A-s sztorialapú RPG”, melyen a CD Projekt RED a Cyberpunk 2077 mellett párhuzamosan dolgozik, valójában a Cyberpunk multiplayer.

 

„Egyértelművé kell tennünk, hogy az AAA játék, melyen párhuzamosan dolgozunk a CP2077 mellett, valójában a Cyberpunk multiplayer” – mondta a CD Projekt RED ügyvezetője, Michał Nowakowski egy telekonferencia alkalmával – jelenti az IGN. Korábban ugyanis a kiadó bejelentette, hogy szeretnének 2021 előtt, vagy még abban az évben egy AAA-s címet kiadni, amit akkor még nem neveztek nevén.

„Figyelembe véve a Cyberpunk 2077 szeptemberi megjelenését, valószínűtlennek tűnik, hogy a Cyberpunk multiplayer megjelenhet 2021-ben” – mondta Nowakowski. A konferenciabeszélgetést Michał Nowakowski-val te is meghallgathatod.

A Cyberpunk 2077 megjelenési dátuma tehát 2020. szeptember 17. A multiplayer játékra pedig még ki tudja mennyit kell várni.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×