Amennyiben a fejlesztők nem veszik komolyan a cheaterek elleni harcot, GamerDoc nyilvánosságra hozza a játék forráskódját.

GamerDoc neve nem ismeretlen az Overwatch közösség számára, ő alapította ugyanis néhány napja sikerrel elrajtoló Overwatch Police Departmentet. A közösségi cheater rendőrség direkt összeköttetésben fut a Blizzard report rendszerével, ezzel segítve a csalók hatékony kitiltását.

GamerDoc azonban úgy érzi, hiába tesz meg ő és csappata mindent a csalók ellen, ha a Blizzard nem veszi komolyan a harcot.

„Mostantól számított egy héten belül minden rendelkezésemre álló forráskódot nyilvánosságra hozok a játékról, ha nem kapok kielégítő választ a fejlesztőktől. Ötször rosszabbá teszem a játékélményt, amíg be nem állnak rendesen a csalókkal folytatott harcba.”

Egyszerre elkeseredettnek és eltökéltnek is tűnik, és nem úgy tűnik, mint aki viccel a dologgal.

„Ezen a ponton már lesz**om a hírnevemet. Megölik a saját játékukat? Akkor segítek nekik gyorsabban megölni! Bármilyen gyengeséget találok az Overwatch csalások elleni védelmén, keményen betámadom és nyilvánosságra is hozom.”

GamerDoc úgy érzi, a fejlesztők nem hagytak neki más utat, mint egy ilyen drasztikus lépést. Elmondása szerint elege lett a szűk látókörű fejlesztőkből, a jövőben nem tesz úgy, mintha minden rendben lenne.

Akit teljes egészében érdekel a legnagyobb hacker-vadász kirohanása, itt találja a részleteket. Szerintetek észhez tér a Blizzard egy ilyen figyelmeztetés után?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×