Eredetileg Road to Northrend kocsmai bunyó érkezett volna a héten, sajnos egy iPhone hiba miatt le kellett cserélni.

Hivatalos közleményben tudatta a Blizzard minden Hearthstone játékossal, hogy lecserélik a kocsmai bunyó tematikáját. Eredetileg ugyanis Road to Northrend érkezett volna, ehelyett azonban Pick a Hand, Any Hand formátumban játszhatunk a héten.

Azt azonban a fejlesztők nem fejtették ki, miért is volt szükség egy ilyen drasztikus lépésre. Ha azonban kicsit szétnézünk a Brawl lecserélését megelőző nap hozzászólásai között, sokkal egyértelműbb a helyzet. Az Unstable Portalokra építő új bunyóra azért volt szükség, mert az eredeti Brawl kicsinálta a iPhone-osokat.

Szó szerint, amint elkezdtek egy Tavern Brawl meccset, a játék kifagyott és bezárta magát.

Kivétel nélkül minden iOS felhasználó tapasztalta a szétesést, még az iPadeket sem kímélte a bug. Andoridon vagy gépen tudták csak abszolválni az ingyenes csomaghoz szükséges wint.

Card

A fejlesztők tehát jobbnak látták lecserélni az egészet egy már bevált formátumra, ami garantáltan elfut mindenkinél. Mindezek ellenére nagyon kár, hogy a Road to Northrend bunyó ilyen sorsa jutott. Ez lett volna ugyanis az a PvE Brawl, ami előkészíti a Galakrond’s Awakening érkezését a sztori szempontjából. Az új Adventure január 21-én érkezik, és nagyon úgy néz ki, hogy Japánból valaki elspoilerezte a negyedik Legendary kártyát is.

×