A vállalat közösségi menedzsere szerint rossz irány, ha a játékosok mindent az adatbányászoktól tudnak meg.

Az információkat szivárogtató adatbányászok szinte minden játékban ott vannak. Általában még a hivatalos bejelentések előtt megtalálják a kiadók féltve őrzött újdonságait, és learatják a babérokat. Nincs ez másként a PUBG világában sem.

A tegnap megjelent új map térképét és képeit is előbb hozták le a leakerek, mint ahogy a PUBG Corp. hivatalosan bejelentette volna Karakint.

Ennek kapcsán a PUBG Corp.-ot képviselő közösségi menedzser is megszólalt, Hawkinz kifejtette véleményét az ilyen leakekről.

„A jövőben jobban és gyorsabban kell kommunikálnunk az új tartalmakat, még az adatbányászok előtt. Ilyenkor ugyanis a hype nálunk csapódik majd le, és a leakereknek csak az apró részletek kinyomozása maradna. Összességében ez egy teljesen jó forgatókönyv lenne. A jelenlegi felállás viszont rettenetesen csalódást keltő.” – fogalmazott Hawkinz a szivárgások kapcsán.

A leakerek ugyanis ezúttal is csak pár képből levont következtetést tudtak megosztani a közösséggel. Ez pedig könnyen félreértésekhez vezethet.

„Hiába kerül nagyon erős és élvezetes új tartalom a játékba, ha azt másodkézből kapja a közösség. A PlayerIGN és az AllNews is jó barátaim, semmi személyes rossz érzésem nincs velük szemben. De azért utálom is őket mélyen legbelül.”

Jogos igény, hogy a kiadó szeretné saját maga bejelenteni a legfontosabb újításokat. Ennek érdekében a jövőben jobban kellene védeniük a játékfájlokat, vagy marad továbbra is a másodhegedűs szerep. Hawkinz ígérete szerint a jövőben jobban odafigyelnek majd erre.

Card

Ti szeretitek előbb megtudni a fontos infókat?

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×