További újdonságok szivárogtak ki a legújabb PUBG Mobile frissítésből.

Annak ellenére, hogy nemrég érkezett meg a 0.16.5-ös frissítéssel a 11. szezon, a fejlesztők már nemhogy elkészültek a következő nagy frissítéssel, hanem már csupán az utolsó simításokat végzik. Ennek megfelelően a fájlok között már ott figyel a 0.17.0-ás update tartalma, amelyek közül tegnap lelepleztünk jó párat, de egy adatbányász további újdonságokat szivárogtatott ki. Többek között megvan a 12. Royale Pass logója, amivel a Tencent már a PUBG Mobile 2. évfordulójára készül.

Season 12 logo
by inPUBGMobile

 

Ennek megfelelően az új Pass 2020. március 19-ére várható, de az alábbi újdonságokat szinte biztos, hogy hamarabb megkapjuk.

Újragondolt PC-s járművek

The new Open top UAZ
by inPUBGMobile

Dacia will look like the PC version in the next update
byu/R1515LF0NTE inPUBGMobile

UAZ is going to look like the pc version in the next update
byu/R1515LF0NTE inPUBGMobile

 

A Tencent úgy döntött, hogy a járműveket átveszi a PUBG PC-s verziójából, így újradizájnolt Daciák és UAZ-ok érkeznek hamarosan. Ezen kívül a nyitott tetejű UAZ is megérkezik a játékba.

Változik az UZI

Uzi in 0.17.0 can use a red dot and an holo sight
byu/R1515LF0NTE inPUBGMobile

Sokan nincsenek vele tisztában, de az UZI a játék egyik legerősebb SMG-je. Az új frissítést követően pedig még inkább megéri majd felkapni, ugyanis a 0.17.0-ás frissítést követően akár holót vagy red dotot is szerelhetünk majd a fegyverre.

Ilyen lesz élesben:

New uzi pro and yellow damage effect
by inPUBGMobile

Extrém hideg mód

New Extreme Cold Mode coming in the next update.
by inPUBGMobile

Ahogyan a tegnapi cikkünkben kifejtettük, érkezik az extrém hideg játékmód, ami a battle royale játékmódot egy teljesen új perspektívában mutatja be. Az adatbányász megmutatta, hogy az új játékmód már ott figyel a főmenüben.

Új fegyver: DBS

New gun DBS a new 12 Gauge gun will be an airdrop weapon and is going to come out in the next update (0.17.0)
byu/R1515LF0NTE inPUBGMobile

 

A PC-s verzióban hónapokkal ezelőtt debütáló DBS végre a mobil verzióba is megérkezik. A DBS egy új fél-automata shotgun, ami a játékban lévő összes shotgunnál erősebb. Valószínűleg csak a dropban lesz megtalálható a kicsike.

Vending Machine

New Vending machine that came out in the new beta 0.17.0 gives away accessories and gear
byu/R1515LF0NTE inPUBGMobile

 

A Vending Machine-t úgy kell elképzelni, mint egy italautómatát,  ez viszont nem a kólákat osztogatja, hanem a harci felszereléseket. Arról egyelőre nincs információnk, hogy pontosan milyen tárgyakat fog osztogatni, de a játékosok lvl2-es táskákra, mellényekre és sisakokra számítanak.

Taktikai jelölések

New tactical marker coming in 0.17.0
byu/R1515LF0NTE inPUBGMobile

 

Az új frissítéssel megérkeznek a taktikai jelölések, amelyeket menet közben is lepakolhatunk a térkép megnyitása nélkül. Ezzel mégkönnyítve a harcot, továbbá a kommunikáció is jelentősen gyorsul.

https://www.facebook.com/groups/pubgmobilkozosseg/

 

×