További újdonságok szivárogtak ki a legújabb PUBG Mobile frissítésből.

Annak ellenére, hogy nemrég érkezett meg a 0.16.5-ös frissítéssel a 11. szezon, a fejlesztők már nemhogy elkészültek a következő nagy frissítéssel, hanem már csupán az utolsó simításokat végzik. Ennek megfelelően a fájlok között már ott figyel a 0.17.0-ás update tartalma, amelyek közül tegnap lelepleztünk jó párat, de egy adatbányász további újdonságokat szivárogtatott ki. Többek között megvan a 12. Royale Pass logója, amivel a Tencent már a PUBG Mobile 2. évfordulójára készül.

Season 12 logo from PUBGMobile

 

Ennek megfelelően az új Pass 2020. március 19-ére várható, de az alábbi újdonságokat szinte biztos, hogy hamarabb megkapjuk.

Újragondolt PC-s járművek

The new Open top UAZ from PUBGMobile

Dacia will look like the PC version in the next update from PUBGMobile

UAZ is going to look like the pc version in the next update from PUBGMobile

 

A Tencent úgy döntött, hogy a járműveket átveszi a PUBG PC-s verziójából, így újradizájnolt Daciák és UAZ-ok érkeznek hamarosan. Ezen kívül a nyitott tetejű UAZ is megérkezik a játékba.

Változik az UZI

Uzi in 0.17.0 can use a red dot and an holo sight from PUBGMobile

Sokan nincsenek vele tisztában, de az UZI a játék egyik legerősebb SMG-je. Az új frissítést követően pedig még inkább megéri majd felkapni, ugyanis a 0.17.0-ás frissítést követően akár holót vagy red dotot is szerelhetünk majd a fegyverre.

Ilyen lesz élesben:

New uzi pro and yellow damage effect from PUBGMobile

Extrém hideg mód

New Extreme Cold Mode coming in the next update. from PUBGMobile

Ahogyan a tegnapi cikkünkben kifejtettük, érkezik az extrém hideg játékmód, ami a battle royale játékmódot egy teljesen új perspektívában mutatja be. Az adatbányász megmutatta, hogy az új játékmód már ott figyel a főmenüben.

Új fegyver: DBS

New gun DBS a new 12 Gauge gun will be an airdrop weapon and is going to come out in the next update (0.17.0) from PUBGMobile

 

A PC-s verzióban hónapokkal ezelőtt debütáló DBS végre a mobil verzióba is megérkezik. A DBS egy új fél-automata shotgun, ami a játékban lévő összes shotgunnál erősebb. Valószínűleg csak a dropban lesz megtalálható a kicsike.

Vending Machine

New Vending machine that came out in the new beta 0.17.0 gives away accessories and gear from PUBGMobile

 

A Vending Machine-t úgy kell elképzelni, mint egy italautómatát,  ez viszont nem a kólákat osztogatja, hanem a harci felszereléseket. Arról egyelőre nincs információnk, hogy pontosan milyen tárgyakat fog osztogatni, de a játékosok lvl2-es táskákra, mellényekre és sisakokra számítanak.

Taktikai jelölések

New tactical marker coming in 0.17.0 from PUBGMobile

 

Az új frissítéssel megérkeznek a taktikai jelölések, amelyeket menet közben is lepakolhatunk a térkép megnyitása nélkül. Ezzel mégkönnyítve a harcot, továbbá a kommunikáció is jelentősen gyorsul.

https://www.facebook.com/groups/pubgmobilkozosseg/

 

×