Január 18-án az MTK Esport Aréna falai között rendezik ROG Challenge Reloaded fináléját.

November végén újabb izgalmas kihívás elé állította a hazai gamereket a Rog Challange. Az újratöltést követően ezúttal Modern Warfare-ben kellett bizonyítani a játékosoknak, először egymás, majd hazánk ismert streamerei ellen.

Az online selejtezőben minden streamer a toborzással volt elfoglalva, hogy kiválassza legméltóbb társát az offline döntőre. A január 18-án rendezett fináléban ugyanis 2v2 rendszerben mérkőznek meg egymással a csapatok, minden streamer oldalán legügyesebb bajtársa ül majd.

Bturbo, DeadFox, Dre3dd, FéregTV, Jonesy, Konti, Ruben és Zsozéatya tehát egy-egy rajongójukkal az oldalukon várják a vasárnapi döntőt.

A helyszíni rendezvényre csak korlátozott számban érhetőek el a jegyek. Így aki szeretné élőben átélni ezt a közösségi élményt, ne habozzon, itt tudtok rendelni belőle. A belépő mellé különleges goody bag is jár, valamint a helyszínen is rengeteg játékkal nyerhettek majd értékes ajándékokat.

Kapunyitás 15 órakor, maga a verseny pedig 16:00 és 21:00 között zajlik majd. Az izgalmak után pedig nem ér még véget a móka, a verseny után egy DJ pörgeti fel a hangulatot egy afterparty keretein belül, ahol a streamerekkel bulizhattok.

Mi biztosan megyünk, ott találkozunk!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×