A Fortnite Battle Royale egyik, ha nem a legfontosabb játékmechanikája az építés. Ha ezzel valami baj történik, bizony kellemetlen végeredménnyel jár.

Nagyon vártuk már a Fortnite új frissítését. Közel egy hónapja semmilyen csomag nem érkezett a Battle Royale módhoz, ez pedig szépen lassan kezdte igencsak zavarni a játékosokat. Az elnyújtott szezon egyébként sem nyerte el sokak tetszését, ezen pedig a téli pihenő egyáltalán nem segített.

Tény, a fejlesztőknek is jár a szusszanás, ám sajnos így éppen azt az időszakot hagyják ki, amikor az ünnepeknek köszönhetően a legtöbben tudnak egy időben játszani.

A várakozásnak a mai nap vége szakadt, megérkezett a v11.40 az összes elérhető platformra!

Mivel már az Overtime, vagyis a hosszabbítás időszakában járunk, így várható volt, hogy komoly játékmenetbeli változtatások nem fognak érkezni. Temérdek kozmetikai tartalom és egy új Sidegrading rendszer színesítette a játékosok szürke hétköznapjait. Valamint, mint kiderült egy új, rettentően idegtépő bug is befutott!

Átlőhetővé váltak a rámpák a játékban. Sajnos azt nem tudni, hogy mi eredményezte a szóban forgó bugot, de az biztos, hogy ez egy olyan kritikus hiba, amit azonnal javítania kell az Epic Games-nek. Az építőpárbajok köré berendezkedő általános játékmenet nem bírná el ezt a hibát. A hiba javításáig azt tanácsoljuk, gondoljátok meg kétszer is, hogy melyik elemet építitek a játékban, ha pedig a rámpa a legjobb megoldás, győződjetek meg arról, hogy nincs aki átlőjön rajtuk!

Az Epic Games hivatalosan még nem reagált az ügyben. Bízunk egy gyors hotfix érkezésében!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×