Folytatódik a hét legjobb nyitásai sorozatunk. Ezen a héten még leginkább a Team of the Year lapok domináltak, ám jövő héten már újra a földön fogunk járni.

Múlt héten kezdtünk egy cikksorozatot, amiben a hét legszerencsésebb – és néha a legszerencsétlenebb – nyitásait listázzuk. A hatalmas érdeklődésre való tekintettel, íme a második rész!

Mivel vannak őrületes játékoskereskedők is a közösségen belül, egy-egy szemkápráztató snipe-ot is betuszkoltunk a legjobbak közé. A héten egyértelműen ezek viszik a prímet, felbukkan egy lenyűgöző TOTW Varane és egy hihetetlen TOTY Ronaldo Snipe is a legjobbak listáján.

#5 – Dupla In-Form és Base De Bruyne

Forrás: Facebook

Egy magyar társunk nyitása lett a heti ötödik helyezett. Összességében egy fantasztikus pakkról beszélünk, mindenki örülne egy De Bruyne-nek dupla TOTW-vel karöltve. Viszont amellett, hogy szerencsés a nyitás, valahol igencsak szerencsétlen is, De Bruyne ugyanis TOTY lap volt még két nappal ezelőtt…

#4 – Hajmeresztő In-Form Varane Snipe

https://www.instagram.com/p/B7O0Xoco0bb/?fbclid=IwAR3EF2_TJ8QZ915bsWOqOoKwN0o8SjK62LudePD-MCJ9suOvkXOlTjnmJZI

 

A Sunday Snipes Instagram oldalnak köszönhetjük a heti negyedik helyezettet. A delikvens Varane alap kártyáját szerette volna minimum áron Snipe-olni, ám végül egy 86-os In-Form kártya ütötte a markát. Bárcsak mindenkinek ekkora mázlija lenne!

#3 – Dupla TOTY és egy Mid-Icon egy pakkban!

Forrás: Instagram

 

A legjobb három között nem volt egyszerű különbséget tenni, végül a szerkesztőségben úgy döntöttünk, az összértéket vesszük alapul. Így lett a fent látható nyitás a heti harmadik, a dobogós csomagba két TOTY és egy Mid-Icon is megbújt.

#2 – Őrületes TOTY Ronaldo Snipe

Forrás: Facebook

Most valaki biztosan veregeti a fejét az asztalába, ugyanis sikerült jóval áron alul kínálni a játék egyik legjobb kártyáját. Szerencsétlenségére valaki éppen erre a hibára számított, így összejöhetett a lottó ötössel egyenértékű snipe!

Team of the Year Ronaldo 640 ezerért, mi ez?!

#1 – Szivárvány pakk a lehető legjobb játékosokkal

Forrás: Reddit

Az egyik Reddit felhasználónak sikerült „átvinnie a FIFA 20-at”. Egyetlen csomagból esett neki egy eladható TOTY Van Dijk és Mbappé, a bónusz TOTW és CL lap már csak hab a tortán. Félelmetes profit, gratulálunk hozzá!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×