Alig néhány napja jelent meg Sett, máris megborítja a játékot az egyik vele érkező bug. A fejlesztőknek lett volna esélye orvosolni a hibát, ám nem tettek semmit ellene.

Egy meglehetősen furcsa bugra bukkantak Sett PBE-s tesztelése során. Még Vandiril, a glitch-vadász, is készített róla videót, így hát komolyabb energiabefektetésre sem lett volna szükség a Riot Games részéről a javítására.

 

A reflektorfényben a League of Legends legújabb karaktere, Sett áll, aki a spagetti kódnak köszönhetően magára tudja ragasztani ellenfeleit

a játék hátralevő idejére!

Azt, hogy egészen pontosan mi eredményezi mindezt, sajnos nem tudni, de a kommentek alapján már nem egy játékosnak sikerült reprodukálni a hibát.

A hiba Sett ultiját követően jelenik meg a legtöbbször, a játékosok szerint Normal Draft módban. A kettő közötti összefüggést még keresi a közösség, ám mi azt ajánljuk, hogy a hiba javításáig mindenki kerülje a hőst Blind módban.

 

Összességében tényleg az a legszomorúbb a történetben, hogy már a PBE tesztelés során is jelezték mindezt a tesztelők, a kiadó mégsem lépett az ügyben.

Adja magát a kérdés ezután, hogy mégis mi értelme van a tesztszervernek, ha a fejlesztők tesznek a játékosok visszajelzéseire.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×