Daniel Radcliffe kezéhez csavarokkal rögzítenek pisztolyokat a Guns Akimbo első előzetesében.

Már jó ideje kering a neten egy kép Daniel Radcliffe-ről, amelyen egy szakadt, mocskos köntösben, alsógatyában, tigrises mamuszban áll az úttesten, két pisztolyt a levegőbe tartva. Azóta már persze megtudtuk, hogy a Guns Akimbo forgatásán készült a kép. Az infók azóta is lassan érkeztek a filmről, de most végre az első előzetessel minden fontos részlet kiderül.

Aki nem szereti az olyan trailereket, amik előre elmesélik a film egész történetét, az ne is nézze meg, és ne is olvasson tovább. Nekik elég most annyi, hogy lesz egy film, Daniel Radcliffe kezére pisztolyokat csavaroznak, és ki kell nyírnia valakit. A bemutató március 5-én lesz, nézzétek meg!

A többieknek pedig itt az előzetes, és még néhány tudnivaló:

 

Daniel Radcliffe-et valószínűleg senkinek sem kell bemutatni. A színész a Harry Potter filmek sikerei óta szinte kizárólag csak elborultnál elborultabb filmekben szerepel. Így például a Szarvakban szarvakkal felvértezte kereste barátnője gyilkosát, Az ember, aki mindent tudottban pedig vízi hullaként segítette barátját. Samara Weavinget pedig az Aki bújtból vagy a Netflixes Babysitterből ismerhetjük – mindkettőben megmutatta már gyilkolászós oldalát. A filmet az a Jason Lei Howden írja és rendezi, akit a kult klasszikus Halál metál (Deathgasm) filmből ismerhetünk.

A trailer alapján nagyjából látszik is a sztori. Miles (Daniel Radcliffe) egy tipikus lúzer, aki semmittevéssel tölti a napjait, mígnem bekerül a Skizm nevű játékba, ahol véletlenszerűen kiválasztott versenyzők küzdenek életre-halálra hatalmas online nézettség előtt. Miles-nak a többszörös bajnok Nixet (Samara Weaving) kell megölnie, de helyette arra próbálja meg rávenni, hogy inkább a verseny szervezői ellen menjenek.

A történetből egyértelműen lehet következtetni arra, hogy a mai online streaming platformokon létrejött furcsa néző-játékos viszony egyfajta társadalmi kritikát kapunk. A Guns Akimbo hivatalos bemutatója még szeptemberben volt, a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon, ez alapján pedig a kritikusok többnyire pozitívan vélekednek a filmről.

Mi is nagyon várjuk a bemutatót, itthon a magyar mozikban is láthatjátok majd a filmet!

×