Rainbow Six Siege Road to SI 2020 esemény új pályával és duplán kihasználható Battle Pass lehetőséggel robbant be a szerverekre.

Az új Rainbow Six Siege Road to SI 2020 event alatt bőven el leszünk látva tartalmakkal, erről szépen gondoskodott a Ubisoft. Bekerült ugyanis egy új map, egyedi játékmóddal, és kaptunk egy ingyenes Battle Pass-t, ahol ha akarunk fizethetünk további extra tartalmakért.

Új pálya: Stadium

A korábban már kiszivárgott mapot egy nagyon békés játékmódban kaptuk meg. A pályán Bomb Defusal Mode van érvényben, a szokásos szabályok szerint. Unranked meccseket játszhatunk Ranked szabályrendszerben, mintha egyfajta éles teszt lenne. És ha már teszt, azon sem kell aggódnunk, hogy éppen kivel van kedvünk játszani.

Ezúttal ugyanis az összes Operátort feloldották, azt választunk, akit csak akarunk.

Gyakorolhatjuk a ritkábban játszott kedvenceket, vagy teljesen újakat is letesztelhetünk vásárlás előtt.

Battle Pass

Összesen 50 jutalmat farmolhatunk ki a friss Battle Pass-ból. Köztük Blitz, Sledge, Mozzie, Thermite, Caveira és Hibana kinézeteket is. A Pass két részre osztható, ingyenes és fizetős sávra.

Az ingyenes részben headgearek, fegyver skinek, charmok és alpha packok várnak minket. A fizetősben ugyanezek természetesen szintén benne vannak, plusz uniformok, 600 r6 credit és renown boosterek.

Az ára 840 r6 credit, valamint újabb 840 creditért kiválthatjuk az első 12 Tiert, hogy gyorsabban haladjunk a nagyobb jutalmak felé.

 

Nektek bejön ez a fajta dupla Battle Pass?

×