Alapvetően két fontos tényező hiányzik a Nintendo Switch aranykorához. Egy vásárlói kosár és a Review rendszer.

A Nintendo gépek egyre közkedveltebbek a világon. Az egyik legfrissebb piackutatás szerint Észak-Amerikában tavaly több játék jelent meg Switch-re, mint PS4-re és Xbox One-ra együttvéve. Ez pedig azt jelentheti, hogy hamarosan már három nagykutya harcáról számolhatunk be a videojáték piacon, a Nintendo ugyanis szépen csöndben megérkezett Microsoft és a Sony mellé.

Viszont ahhoz, hogy tényleges versenytársnak tekinthessük a Nintendót, jó lenne ha frissítenének egy-két elemet az eShopban!

A konzolok ugyanis önmagukban nem érik meg a pénzüket, ahhoz, hogy teljes mértékben kiélvezhessük a masinákat, játékok is kellenek.

Na de hol a kosár?

Az eShop viszont véleményünk szerint még nincsen versenyképes állapotban. Hiányzik belőle például a „kosár funkció”. Jelenleg a Nintendo eShopban csak egyesével vásárolgathatunk, ami egy nagybevásárlás esetén meglehetősen idegtépő tud lenni.

Hiányzó értékelések

Arról nem is beszélve, hogy jót tenne egy „Review” lehetőség a boltba, amin keresztül a játékosok megoszthatnák tapasztalataikat a közösséggel. Ez sok esetben megkönnyítené a vásárlást.A kosár és a visszajelzések opciója tehát elengedhetetlen ahhoz, hogy a Nintendo eShop korszerűnek tűnjön. Ráadásul nem hisszük, hogy mindez komoly energiabefektetést igényelne egy ekkora cégnek.

A 10.0-ás Switch frissítés már a kertek alatt van. Jó lenne, ha ezzel az eShop is felhasználóbarátabbá válna.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×