A francia ligában szereplő GamersOrigin bejelentette 2020-as gárdáját, mellyel neki vágnak a tavaszi szezonnak.

Hamarosan elkezdődik az LEC, mellyel párhuzamosan elstartolnak az országos versenyek is, így a spanyol, francia, valamint a török liga is kezdetét veszi. Vizicsacsi visszavonulása után egyelőre nem találkozhatunk magyar szereplővel az LEC játékosai között, azonban több magyar játékosért is szoríthatunk különböző külföldi ligákban.

Az LFL, azaz a La Ligue Française 2020-as tavaszi szezonjában induló GamersOriginben, tavaly két magyar játékosért is szurkolhattunk név szerint Tóth „kußu” Viktorért, valamint Subicz „bluerzor” Dánielért. Kußu a Január 12-én elhagyta a csapatot, és a spanyol eMonkeyzhoz igazolt, bluerzor azonban 2020-ra is marad a GamersOrigin kötelékében.

A tavaszi szezonra visszatér hozzájuk, Shemek, aki a Vitality.Bee csapatától érkezett vissza. A magyar jungeles rajongóinak ismerős lehet ez a név, hiszen 2017 januárjában 1 évig voltak csapattársak a GamersOriginnél, majd 2018-ban a Vitality Academyben is közösen vívták csatáikat.

A francia toppos mellé még az IZI Dreamtől érkezett toucouille midre, akivel az Underdogs 2019-es kiírásának elődöntőjében találkozhattunk. Akkor a GO 3:0-ra elverte az IZI Dreamst.

A teljes Lineup 2020 januárjától a következő:

  • Shemek – Top (francia)
  • bluerzor – Jungle (magyar)
  • toucouille – Mid (francia)
  • XDSMILEY – Bot (svéd)
  • HustlinbeasT – Support (svéd)

Edző: Quaje (francia)

https://twitter.com/GamersOrigin/status/1217431953391202304

Bluerzor a GamersOriginnel tavaly 3. lett az LFL nyári kiírásában, valamint a novemberi Underdogs versenyen ezüstérmet hozhatott haza. Kíváncsian várjuk 2020-ban milyen eredményt tud elérni a GO.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×