Rajongók azt feltételezik, hogy Iden Versio karaktere bekerülhet a The Mandalorian sorozat második évadába. A színésznő lepattintotta a kérdést.

A The Mandalorian sorozat rajongói nemrégiben készítettek egy fan-made listát, hogy kik lehetnek a Star Wars sorozat második évadának szereplői. Egy Twitter felhasználó a színész Janina Gavankar-től azt kérdezte, hogy valóban bekerül-e a sorozatba, Iden Versio szerepében.

„Talán a The Mandalorian sorozat társalkotóját, Dave Filonit kéne megkérdezni” – jegyezte meg a színésznő.

Kép forrása: Twitter

Annak ellenére, hogy a Star Wars Battlefront 2-t sok kritikával illették a rajongók a megjelenés után, az egyjátékos kampányt nagyon jól fogadták. Abban az időben fogalmazódott meg sokakban, hogy talán még több történetalapú Star Wars játékra lenne szükség. Ez részben annak köszönhető, hogy Janina Gavankar lenyűgözően alakította Iden Versio karakterét. Bár a két játék nem kapcsolódik egymáshoz, még az is lehet, hogy ezek a rajongói hangok eredményezték a Fallen Order projekt megvalósulását – írja a GamesRadar.

Kép forrása: IGN

Iden Versio egyébként egy Birodalmi katona volt a Battlefront 2 kampány elején, aki aztán végigmegy a birodalom bukásán, majd végül egyfajta hőssé válik. A Star Wars Battlefront 2 története pedig a Jedi visszatér című film eseményei után játszódik, pontosan úgy, mint a sorozat. Mivel Iden története a Battlefront 2-ben a The Mandalorian eseményei előtt véget ér, egyesek szerint lehetséges, hogy Mando belebotlik Idenbe.

Persze ez mind csak feltételezés, hiszen nincs semmilyen biztosíték arra, hogy ez megtörténik, illetve arra sem, hogy ha Iden bekerül a sorozatba, akkor Janina Gavankar játssza majd. A szóban forgó szereplőlista egy rajongói lista, mely valószínűleg csak pletykákon és spekulációkon alapszik. Te mit gondolsz?

A The Mandalorian második évada 2020 őszén indul Disney+ szolgáltatásban.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×