Az adatbányászok egy férfi képét találták meg az Apex Legends fájljai között, akiről most sokan azt feltételezik, hogy a játék egyik új karaktere lesz.

Az Apex Legends-be folyamatosan érkeznek az új tartalmak, már csak azért is, mert leginkább a tartalom hiánya miatt panaszkodnak a játékosok, amióta csak megjelent. Azóta folyamatosan pakolják bele a friss kontenteket, legutóbb új esemény indult, meg sok-sok friss skin elérhető. Persze eközben még mindig vannak olyanok, akik hiányolják a tartalmakat, illetve vannak, akik adatot bányásznak, hogy kiderítsék mi várható legközelebb.

Az egyik ilyen ismert adatbányász That1MiningGuy, aki nem először szivárogtat ki olyan infót a játékról, amit később be is jelentenek. Szóval nem mondjuk, hogy teljesen megbízhatatlan a srác. Most persze nem feltételezett semmit, csupán a játék fájljai között talált egy képet egy férfiról, majd megosztotta azt a Twitter oldalán.

„Ki lehet ez a jóképű újfiú?” – tette fel a kérdést.

Persze sokan rögtön arra gondolnak, hogy valamilyen új karaktert takar a kép, aki hamarosan megjelenhet a játékban. Maga That1MiningGuy is arra gyanakszik, hogy a korábban már kiszivárgott Forge karaktere kapott egy előzetes képet.

https://www.youtube.com/watch?v=U3_FlewqrGg

 

Bár már nem olyan népszerű, mint megjelenésekor, az Apex Legends még mindig egy közkedvelt battle royale játék, különösen azok körében, akik szeretik a pörgős harcokat és a különleges képességekkel rendelkező karaktereket. Az biztos, hogy 2020-ban még több tartalom érkezik a játékba, hogy a Respawn ne csak megtartsa, de növelje is a játékosbázist.

Szerinted is az új karaktert takarja a kép?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×