Hivatalosan ugyan nem erősítette meg a Valve, de több forrás is úgy véli, november környékén minden Trust Factor pontszámot lenulláztak.

Elképesztő játékosszám rekordokat produkál mostanában a CS:GO. Sokan pont ennek a felhajtásnak tulajdonítják, hogy a csalók száma is megnőtt az elmúlt hónapokban. Ez azonban korántsem ilyen egyszerű, sőt ennél sokkal nagyobb turpisság van a háttérben.

Hivatalosan ugyan nem erősítette meg a Valve, de úgy tűnik november környékén minden játékos Trusft Factor pontszámát lenullázták.

Egy játékos visszanézte az azóta lejátszott meccseket, és elképesztően magas csalási arányt fedezett fel. Összesen 2889 egyedi játékossal volt közös meccse, közülük azóta 347-et már bannolt a CS:GO. Ez 12%-os lebukási arány, vagyis ez alapján minden 9. ember csal jelenleg a CS:GO-ban. Szó szerint minden meccsre jut legalább egy!

„A pletykák szerint az elmúlt hónapokban nagyon elszúrtak valamit a Trust Factorban.”

„Egy hónapja a Trust Factor pontszámom rejtélyesen megzuhant. A haverjaim elkezdtek figyelmeztetéseket kapni, hogy alacsony a Trust Factorom, pedig előtte való napon még ugyanolyan szinten voltunk mindannyian.”

„Hallottam pletykákat a Trust Factor nullázásról, november-december környékén. Szinte minden meccsen csalókat kapok, néha mindkét csapatban van egy.”

A Trust Factor pontszámok lenullázása a fenti furcsaságokat és a rengeteg csalót egyszerre magyarázná meg. Az eddig a magas TF pontszámmal rendelkezők azért nem találkoztak eddig velük, mert a Trust Factor nem engedte, hogy összekerüljenek. A nullázás után azonban mindenki tiszta lappal indult, így már sokkal gyakrabban tűnnek fel a  csalók is.

Konkrét bizonyíték persze nincs, de azért valljuk be, több mint gyanús a dolog. Például már csak azért is, mert az összes ezzel foglalkozó topic azonnal törlésre kerül a fórumokon!

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×