Hétről hétre figyeli a futballisták teljesítményét az EA Sports. A kiemelkedő játékot In-Form kártyákkal jutalmazzák a FIFA-ban, ez a Team of the Week!

Egy héttel ezelőtt nagyban hasított a Team of the Year időszak, mindenki a speciális arany-kék lapok bűvöletében nyitogatta a pakkokat. Mostanra ez a lendület már lecsengett, a nagyobb fórumokon is a közelgő promóciókról van már inkább szó.

Ilyen például a héten bejelentett Headliners széria, valamint a sokak által várt Future Stars.

Amíg az említett kártyák be nem futnak, addig kiváló időtöltés lesz a 18. Team of the Week játékosainak vadászata! A hétvégi forduló után kiemeltünk pár játékost, akiket szívesen láttunk volna az eheti kiemelt keretben:

„Az Európába visszatérő Ibrahimovic megszerezte első gólját a Milan színeiben, nem lennénk meglepve, ha a nagy visszatérést egy IF lappal jutalmazná az EA Sports.

Agüero rekordot döntött, ő lett a Premier League történetének legeredményesebb külföldi – nem angol – játékosa, Thierry Henry, francia legendát előzte meg. A City 6-1-re verte az Aston Villa csapatát, ebből Agüero triplája mellett Mahrez vállalt kettőt és Gabriel Jesus egyet.

Samir Handanovic versenyben tartotta csapatát, az Inter a hétvégén szerzett döntetlennel lecsúszott ugyan a Seria A trónjáról, ám ez lehetett volna sokkal rosszabb is. A milánóiak hálóőre büntetőt fogott a mérkőzés hajrájában, ezzel 1-1-re mentette az Atalanta elleni találkozót.

Neymar két gólt is szerzett a Monaco ellen, így lett 3-3 a mérkőzés végeredménye. A brazil középpályás kiemelkedő játéka kellett ahhoz, hogy ne fulladjon tragédiába a párizsi játék. Ezúttal kimaradt Neymar a TOTY keretből, nem lennénk meglepve, ha rajongóit a 18. Team of the Weekben kárpótolná az EA Sports.”

Most kiderült, mennyire jósoltunk jól! Íme a 18. TOTW hivatalos csapata:

 

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×