Magát buktatta le a Blizzard, a hivatalos sajtóverzióban elárulták a Legendary lapok számát.

Azt már régóta tudtuk, hogy a Galakrond’s Awakening összesen 35 új kártyát hoz majd a játékba. Ezeket négy hét alatt, négy különböző szárny kipörgetésével gyűjthetjük majd be január 21-től. Az első körben bemutatott 4 kártyán kívül azonban semmilyen extra információt nem közöltek a lapokról.

Nem hozták nyilvánosságra a lapok Class-ok közötti elosztását, vagy a Class specifikus és Neutral lapok arányát sem. Sőt, még a ritkaságról sem esett szó a játékosok előtt. A sajtónak szánt anyagok egyikében azonban mégis sikerült elszólnia magát a Blizzardnak.

A Hearthstone-Deck.net beszámolója szerint a Galakrond’s Awakeninget bejelentő Press Version összesen 4 Legendary lapot említ.

Arról nem tesz említést, hogy szárnyanként járnak-e majd a Legendary-k, vagy esetleg más kiosztás követ az Adventure? Logikusan minden egyes szárny végén kellene minket várnia a legerősebb kártyáknak.

A legutóbbi Adventure alatt, a League of Explorers szárnyait végigjárva is hasonló volt a rendszer, ebből érdemes kiindulni. Minden szárny legvégén esett ki a Legendary lap: Reno, Brann, Sir Finley és Elise. Apró különbség, hogy ott volt egy ötödik Legendary is, Arch-Thief Rafaam személyében.

Ti megveszitek majd a Galakrond’s Awakening szárnyait?

×