A Monster Hunter World új mérföldkövet ért el az Iceborne kiegészítő megjelenésével. A Capcom egyik legsikeresebb címe lett.

Ismét boldog lehet a Capcom, hiszen több sikeres címet is megjelentett az utóbbi időben. A Resident Evil és a Devil May Cry széria újjáélesztésének sok rajongó örült, de a Monster Hunter frissítés is ki tett magáért. Az Iceborne a legfrissebb jelentések szerint már 4 millió példányban kelt el – írja a VG247. Ez jóval több, mint a Capcom októberi adata, amikor még „csak” 2.8 milliónál tartott az eladás.

 

Az Iceborne kiegészítés egyébként abban különbözik a szokványos DLC-ktől, hogy néhány új szörnyeteg és küldetés helyett a stúdió egy vadonatúj történettel, mintegy 40 órányi játékmenettel, új fővárossal, számtalan új vadászattal, szörnyeteggel lepte meg a rajongókat.

https://leet.hu/2019/11/23/monster-hunter-world-iceborne/

 

Ahogy az várható volt, az Iceborne kiegészítő az alapjáték eladásait is növelte, így már több mint 15 millió felhasználó tudhatja játékkönyvtárában a játékot. A Monster Hunter World ezzel a Capcom egyik legsikeresebb címe, az első, ami elérte a 15 milliót. Az Iceborne PC-a debütálása ugyanakkor nem volt teljesen hibátlan, de folyamatosan dolgoznak a javításokon.

Neked meg van a Monster Hunter: World Iceborne?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×