A vizuális felújítással egy időben egy kis ajándékot is kapnak a League of Legends játékosok.

Kezdjük a legelején! A legutóbbi League of Legends roadmap bemutatásakor a játékosok nem igazán voltak elragadtatva a Volibear felújítása előtt kijelölt ösvénytől. Ezért a Riot változtatott előzetes koncepcióján, és egy sokkal vadabb irányba terelte Volibear VGU projektjét.

Az eredményt mostanra már ismerjük is, tényleg elég kegyetlen lett.

De ne a közösség szerint! A többség ugyanis sokkal inkább az Eldritch Horror irányba vitte volna a felújítást, amit nemrég egy háttérsztoriban láthattunk. Ennek hatására a Riot is elgondolkodott, de a vizuális felújítás közepén már nem is akartak új irányt adni Volibearnek. Ehelyett viszont kitalálták, hogy skin formájában igenis megcsinálják az Eldritch Horror kinézetet.

Itt érkezünk el a hamarosan bemutatásra kerülő, új Volibear kinézethez! A fejlesztők ugyanis minden Volibear tulajdonosnak ingyen odaadják ezt az Eldritch Horror skint, amit lényegében a közönség sírt ki a fejlesztőktől.

Vagyis mindenki, akinek már megvan Volibear, vagy a vizuális felújítás idején megveszi, megkapja hozzá a legújabb skint is.

Magát a skint egyelőre még nem mutatták be, de a koncepciós képek alapján tényleg elég rémisztő lesz. Pont, ahogy a közösség követelte.

Nektek megvan már? Esetleg pont emiatt fogjátok megvenni?https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×