A szinte végtelen feltámasztásra építő pakli jobb győzelmi arányt produkál, mint a Tier 1 paklik.

A legutóbbi meta jelentés óta a Secret Highlander Hunter, a Token Druid és a Mech Paladin ülnek a trónon. Kizárólag ez a három pakli produkált stabilan 54% fölötti winrate-et a vizsgált időszakban.

Új kihívókból azonban nincs hiány, egyik legérdekesebb darabjuk a Galakrond Priest, amiben egészen pontosan 0 Invoke kártya található. 59.1%-os győzelmi aránnyal áll az utóbbi időben, vagyis bőven jobban mint a Tier 1 paklik. Persze ez még csak rövid távú eredmény, de amilyen érdekes összeállítás, annyira eredményes.

A pakli alapját a szokásos Resurrect lapok adják, Galakronddal megfűszerezve. A lassú tempójú Invoke kártyák helyett azonban például Bad Luck Albatross-t használ, és a Battlecry effekt helyett inkább a Hero Power miatt használja Galakrondot.

Pont ezért, igazából teljesen felesleges is Galakrond Priestnek nevezni. Sokkal inkább egy végtelen Resurrect Preistről beszélünk, ami okosan felismerte, hogy Galakrondot Invoke lapok nélkül is kiválóan tudja hasznosítani a sok Taunt, Reborn, gyógyítás és feltámasztás mellett.

Aki szereti a lassabb Preist paklik stílusát, feltétlenül tegyen vele egy próbát!

×