Bejelentették az Amazon Prime Gyűrűk Ura sorozatának néhány szereplőjét, köztük egy magyar származású színésznővel.

A Gyűrűk Ura sorozat hivatalos Twitter oldalán fedték fel azt a 15 nevet, akik a J. R. R. Tolkien világa alapján készülő sorozat szereplői lesznek. Köztük van a Trónok Harcából ismert, fiatal Eddard Starkot alakító Robert Arayamo is, de szerepet kapott Ema Horvath, magyar származású színésznő is, aki neve ellenére az Egyesült Államokban született. Korábban a Lájkolj, ossz meg, kövess! című produkcióban láthattuk.

A Gyűrűk Ura szereplőgárdájához csatlakozott továbbá Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Morfydd Clark, Ismael Cruz Cordova, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith és Charlie Vickers is. Joseph Mawle játszotta Benjen Starkot a Trónok harcában, aki várhatóan főszerepet kap majd a Gyűrűk Urában – írja a GamesRadar.

Kép forrása: Syfy

Hogy melyik színész milyen szerepet kap majd a sorozatban, azt sajnos még nem jelentették be, egyelőre csak találgatások és spekulációk vannak. A szereplők mellet az írókra sem lehet panasz, hiszen itt van számos Trónok harca epizód írója Bryan Cogman tanácsadóként, illetve Gennifer Hutchinson (Breaking Bad, Better Call Saul), Helen Shang (Hannibal), Justin Dohle (Stranger Things) és Stephany Folsom (Toy Story 4) is.

Te kit szeretnél látni a legfontosabb szerepekben az új Gyűrűk Ura sorozatban?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×