Egy rajongó nemrég a Twitteren felvetette, milyen lenne, ha Geralt egy kiegészítőben bekerülne a Mortal Kombat 11 karakterei közé. Egy képet is készített.

Január 28-án a DC Comic egyik legendás gonosza, Joker is harcba száll a Mortal Kombat 11-ben. A karakter megjelenését sokak szerint az eredményezte, hogy a legutóbb megjelent Joker film igen sikeres volt, ráadásul 11 Oscar jelölést kapott. Joker egyébként csak az egyik friss karakter a Mortal Kombat 11 első Kombat Packjában, később például Spawn követi – írja a GameRant. Egy ausztrál művész, Kode A., aki a Twitteren BossLogic-ként ismert úgy döntött, hogy tovább megy.

Elképzelte, mi lenne, ha a The Witcher főszereplője, Riviai Geralt lenne a következő karakter, aki megjelenne a játékban.

Kép forrása: Twitter

A The Witcher című Netflix filmsorozat sikere után ez nem is lenne olyan meglepő, főleg ha figyelembe vesszük, hogy milyen sokan kezdtek el játszani a The Witcher 3-mal a sorozat hatására. BossLogic posztja egyébként sok pozitív kommentet eredményezett, bár volt olyan is, aki azt nehezményezte, hogy a képen a Henry Cavill által megformált Geralt látható a játékbeli helyett.

A karakternek egyébként nem csak saját szériájában van múltja. Ha a verekedős játékokat vesszük, különleges karakterként már megjelent a Soulcalibur VI-ban. Hogy a karakter bevezetésén elgondolkoznak-e a Mortal Kombat 11 fejlesztői, persze kérdéses, ugyanakkor a rajongók bizakodók.

 

Te örülnél neki, ha bekerülne?

https://www.facebook.com/groups/1065411683648421/

×