Az új funkciók már tesztelés alatt állnak.

Noha nemrég érkezett meg a 0.16.5-ös frissítés, amivel együtt a Tencent elhozta a 11. szezont a játékba, ennek ellenére a 0.17.0-ás frissítés első béta tesztjei már élesedtek. Persze ehhez szokás szerint a béta klienst kell feltelepíteni, ugyanis a teszt nem az éles szervereken zajlik.

Death Replay

A köznyelvben a Death Camként ismerhetjük, persze a bétában gyakran használnak munkacímet a fejlesztők, így nem biztos, hogy nem nevezik át. A Death Cam segítségével visszanézhetjük a halálunk előtte pár másodpercet, az ellenfél szemszögéből. Ennek segítségével sokkal könnyebben eldönthetjük majd, hogy az ellenfelünk használt-e csalást vagy csak simán ügyesebb volt. A funkció opcionálisan ki is kapcsolható.

Új játékok Erangelen

A főszerepben az új wing suit

Nem, sajnos nem az Erangel 2.0 még arrébb van, de új minijátékokkal dobják fel a pályát. Egy vidámpark fog bekerülni Erangelre, ahol különböző játékokkal tölthetjük el szabadidőnket. Kapunk katapultot, aminek segítségével kilőhetjük magunkat a távolba, persze egy speciális ruhára is szükségünk lesz, hogy ne haljunk szörnyet földre érkezéskor.

Extrém hideg mód

Egy a battle royale-tól eléggé elrugaszkodott játékmóddal is készültek. Itt fát kell majd gyűjtenünk és begyújtani időközönként, hogy életben maradjunk a szélsőséges időjárási viszonyok között. A fennmaradó időben pedig állatokra kell majd vadászni, ezt követően pedig elfogyasztani őket a túlélés reményében. A ráadás, hogy minél tovább maradunk kint a hidegben, annál több életerőt veszítünk.

Hangerő-szabályzás

Régóta várt hasznos funkció érkezik. Mostantól ugyanis külön állíthatjuk csapattársaink hangerejét a voice chaten.

Színtévesztő mód

 

Végre a színtévesztőkre is gondoltak, ennek megfelelően a játékban található színek megváltoznak, amennyiben élünk a funkcióval.

A 0.17.0 egyes újításait az alábbi videóban megtekinthetitek:

×