A Square Enix elhalasztja a Marvel’s Avengers játék kiadását. Az eredeti május 15-i megjelenés helyett még néhány hónapot várni kell.

A fejlesztő Crystal Dynamics egy hivatalos közleményben tájékoztatta a rajongókat arról, hogy az egyébként igen különlegesnek ígérkező Bosszúállók játék május 15-i megjelenése eltolódik. Az tervek szerint a cím csupán 2020. szeptember 4-én juthat a játékosok markába. A játék egyébként PS4-re, PC-re, Xbox One-ra és Google Stadiara érkezik.

„Kedves rajongók! Arra törekszünk, hogy a lehető legjobb Avengers játékélményt hozzuk el nektek. E-cél elérése érdekében nehéz döntést kellett hoznunk. A Marvel’s Avengers kiadási dátumát 2020. szeptember 4-re toltuk. Rajongóként is megtiszteltetés és kiváltság, hogy ilyen legendás karaktereken dolgozhatunk, és tudjuk, hogy mit jelentenek ezek a szuperhősök a rajongóknak világon. A fejlesztési időt arra fordítjuk, hogy fanok által elvárt és megérdemelt magas színvonalra emeljük a játékot. Elnézést kérünk a késedelemért, de megéri megvárni” – olvasható a közleményben.

 

Amit egyébként a játékról eddig tudunk, hogy a történet szerint a Bosszúállókat legyőzték, a gonosz uralja a világot, a hősök pedig nincsenek jó helyzetben, miután a világ szétesett. Az úgynevezett A.I.M szervezet robotokat gyárt, amikkel sakkban tartja az embereket. Közben feltűnik egy új hős, Kamala Khan (Ms. Marvel), aki mivel Bosszúállók rajongó, kulcsszerepet játszik majd abban, hogy a csapat újra összeálljon.

A játékban összesen hat karakter játszható, mindegyiknek természetesen egyedi képessége van, sőt mindhez egyedi külsők, perkek választhatók, amik fejleszthetők is. Ahogy korábban a fejlesztők ígérték, a történet egyedül is játszható, de lesznek olyan küldetések, melyeket másokkal közösen kell megoldanunk. A kiadó egyértelmű célja, hogy a játék bővelkedjen tartalomban, ami minden bizonnyal nem könnyű feladat egy olyan franchise esetében, ami ma már számtalan karaktert vonultat fel.

Reméljük a plusz idő alatt tényleg tökéletesítik a játékot. Te várod már a megjelenést?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×