A Might and Magic: Chess Royale célja, hogy ötvözze a battle royale és az autobattler játékstílust. A hónap végén meg is jelenik.

Az utóbbi években több műfaj is meghatározta a videojáték-ipart, köztük jelentős sikereket ért el a battle royale és az olyan úgynevezett autobattler játékstílus, mint amit az Auto Chess is képvisel. Ha valaki esetleg arra várt, hogy a két műfajt ötvözzék, hát nem sokat várnia, ugyanis a Ubisoft kevert műfajú játéka január 30-án érkezik. A Might and Magic: Chess Royale az első olyan autobattler, melyben 100 játékos csaphat össze – írja a PCGamer.

Kép forrása: Ubisoft

A Might and Magic univerzumában szereplő hősök a Chess Royale-ban különböző képességekkel rendelkeznek, fejleszthetők és kombinálhatók, hogy „egyedi szinergiákat” hozzanak létre a különféle stratégiák érdekében. Ahogy a már jól ismert hasonló tematikájú játékokban is, sok múlik majd azon, milyen hősökkel dolgozunk, hogyan használjuk ki azok erejét. A stratégiai szemlélet tehát alapvetően a játék lényegét képezi, függetlenül a battle royale vonaltól.

Sajnos a Chess Royale bejelentése ennél sokkal többet nem árul el, így egyelőre azt sem lehet tudni, hogy pontosan milyen lesz a játékmenet, hacsak nem tekintjük mérvadónak azt a pár Youtube videót, amik többnyire a játék mobilverziójából származnak.

 

A Might and Magic: Chess Royale Android és iOS rendszeren is játszható lesz, a PC változat mellett.

„A Chess Royale célja, hogy gyorsabb játékélményt kínáljon, mint más autobattler címek. A meccsek körülbelül tíz perc hosszúságúak lesznek. Veszíts gyorsan, nyers gyorsan” – írja a Ubisoft.

A játék egyébként free-to-play, azaz ingyenesen lesz játszható, január 30-tól. Te kipróbálod?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×