A Respawn Entertainment folyamatosan fejleszti nagy sikerű battle royale címét, ezúttal olyan nyomokra bukkantak a leakerek, amik sokaknak mosoly csalhat az arcára.

Egy év alatt sikerült leszakadnia az Apexnek az általános battle royale címekről. A Respawn Entertainment titokban fejlesztett játéka mára kialakította saját játékos közösségét, akik ráadásul – némi ráhagyással – meg is vannak elégedve a címmel.

A legújabb leakek szerint ez utóbbi még tovább erősödhet a jövőben. Az adatbányászok ugyanis nyomokat találtak arra, hogy egy, a közösség által már hónapok óta kívánt funkcióval hamarosan megérkezhet a játékba.

Some discovery I made today: Apex creates CSV file with you positions and camera angles during the game. For me it seems like they are trying to implement some kind of replay system. What do you think? from apexlegends

 

Minden jel arra utal, hogy érkezik a Replay rendszer az Apex Legends-be!

A kliensünk már rögzíti a pozíciónkat és a kameranézetünk CSV fájlokba, ami a legtöbb játék esetében egy stabil Replay rendszer működéséhez kell.

Természetesen nincs még semmi kőbe vésve, ám az biztos, hogy a negyedik szezonra komoly újdonságokat terveznek. A forrásfájlok alapján pedig a Replay rendszer témába vágna!

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×