Végre érdembeli újítással is készül a PUBG Corp.

Az utóbbi időben nem érkezett túl sok újdonság, ha a motoros sárkányrepülőt nem számoljuk. Végre viszont kiderült, hogy min is dolgozott idáig a PUBG fejlesztőcsapata. A hivatalos kommunikáció még egyelőre várat magára, viszont az adatbányászoknak köszönhetően jó pár újdonságra fény derült.

Nem néz ki rosszul az új pálya

A 6. szezon Shakedown néven fog futni és egy új 2×2 km-es pályát is tartalmaz majd, ami az Arab-félszigeten fog játszódni. A legnagyobb újdonság pedig nem más, mint a rombolható környezet, amit már tűkön ülve várunk. Valószínűleg ezen fog pörögni az új TDM mód.

A posztot azóta törölték

A PUBG Corp. is elkövetett egy hibát, véletlenül korábban osztottak meg egy képet, amin egy C4-re szerelt mobiltelefon látható. Ez pedig nem jelenthet mást, minthogy a régóta pletykált C4 végre megérkezik a játékba.

Ez még nem minden, ugyanis az Allnewsisgoodnews néven elhíresült adatbányász, – aki annak idején hetekkel a megjelenés előtt bemutatta Vikendit – is megszólalt:

„36 órán belül érkezik egy nagyobb kaliberű update a Teszt szerverre. Töltsétek le mindenképp! „

Már csak azért is érdemes odafigyelni a leakerre, mert a Vikendi fiaskót követően a felvették a PUBG Corp. fejlesztőgárdájába.

Hamarosan tehát kipróbálhatjuk az új pályát! Ti fogtok élni a lehetőséggel?

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×