Hamarosan megérkezhet a Switch következő nagyszabású portja, a Metro Redux. A nagy sikerű posztapokaliptikus FPS egy hónapon belül befuthat a Nintendo gépre.

Februárra datálják a Metro Redux Switch portjának megjelenését. A WT&T európai disztribútor értesülései szerint EAN (European Article Number – 4020628740726) kódot is kapott már a cím, ráadásul egy tervezett árcédulát is köthetünk hozzá.

Forrás: Loot Pots

A nagykereskedő szerint a fizikai kiadást 49,99 euróért ajánlja a forgalmazó, ez azt jelenti, hogy Magyarországon 16-17 ezer forint környékén juthatunk majd hozzá a nagy sikerű játékhoz.

A kiszivárgott dokumentum szerint február 28-án jelenik meg a Metro Switchre. Ez lehet a konkrét megjelenési dátum is, de mivel ez a hónap utolsó napja, könnyedén jelentheti azt is, hogy „majd valamikor februárban” kerül ki a polcokra.

Forrás: Loot Pots

Gyorsan rákerestünk a megadott EAN számra és kiderült, hogy egy „titkosított címhez” tartozik, bár a rendszer hibás működése miatt pár Metro Redux kép is előkerült. Az oldal egy PC-s verziónak a képét mutatta, de a listázás szerint a Nintendo Switch játékok közé sorolandó a kód tulajdonosa.

Egy orosz forrás viszont már február 7-re várja az első Switches verzió szállítmányát. Bár mi inkább a WT&T által szolgáltatott információk irányába hajlunk, elvégre ők voltak azok, akik előrejelezték a Witcher III Switch port érkezését. Akkor senki sem hitt nekik, most már már tudjuk, hogy megbízhatók.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×