Az Apex Legends játékosai régóta kérik a fejlesztőket, hogy valamit kezdjenek a G7 Scout fegyverrel. A Respawn egyik fejlesztője végre válaszolt.

A harmadik évad és egyben az új map, a World’s Edge indulása óta a longe-range G7 Scout fegyver egész hamar bekerült a metába, sokan pedig arra kérték a fejlesztőt, hogy mielőtt nerfeljék. A puska hamar a legkedveltebb fegyverek egyike lett, elsősorban nagy sebzése miatt, ami igaz nagy távolságból és közelről is. Úgy tűnik, hogy Respawn végre felismerte a problémát, és Eric ‘Ghost’ Hewitt tervező megerősítette, hogy a fegyver életében változások jönnek – írja a Dexerto.

Kép forrása: Dexerto

A fejlesztő válasza azután érkezett, hogy Jonathon ‘Urban’ Boland a Twitteren posztolt a problémáról. Szerinte a fegyver egész egyszerűen túl erős, és nem igen van módszer arra, hogy hatásosan harcoljunk ellene.

„Az biztos, hogy a Scout így nem jó, ahogy van. A sebzés olyan nagy, hogy közel áll a közelharci fegyverekéhez, miközben akár 500 méteres távolságból is rendkívül hatásos a profik kezében” – mondta Boland, sőt nevetségesnek nevezte a fegyvert.

A Tweet után Eric ‘Ghost’ Hewitt, a Respawn fejlesztője viszont megerősítette, hogy hamarosan változásokat eszközölnek az említett fegyveren. Sajnos ezen túl Ghost sok részletet nem osztott meg a változásokkal kapcsolatban, de talán azok, akik eddig a G7 ereje miatt aggódnak, kicsit fellélegezhetnek.

Az biztos, hogy a balanszra szükség van Apex Legends-ben, már csak azért is, mert a jövőben egyre több teret nyerhet magának az esportban is, ahol a G7 ereje bizony sok problémát szülhet.

Szerinted is szükség van a G7 Scout nerfre az Apex Legends-ben?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×