A Disney számára nagyon fontos volt, hogy Baby Yoda aranyos legyen, így jó sok pénzt is öltek abba, hogy így nézzen ki. A kis lény 5 millió dollárba került.

Az internet mondhatni megőrült a Baby Yoda megjelenése után. Bár sokat nem tudunk a kis lényről, a The Mandalorian rajongók többsége nagyon cukinak gondolja, így a mémáradatot nem tudta elkerülni.

Aki látta a sorozatot, az azt is tudja, hogy az évad utolsó epizódjában egy rohamosztagos megütötte a kis lényt, az említett rohamosztagost pedig Adam Pally színész játszotta. Adam nemrég a Televíziós Kritikusok Szövetségének sajtótájékoztatóján mesélt az említett jelenetről – írja a CinemaBland.

„Emlékszem az első felvételre, amikor meg kell ütnöm a Baby Yoda-t. Azt mondták: ennyi! Aztán Jon Favreau, aki az irodában nézte a monitort, lejött a díszletbe és azt mondta: Csak azt szeretném, hogy tudd: akit megütsz 5 millió dollárba került. Szóval bár azt kérem, hogy üsd meg, azért ezt szeretném, ha ezt tudnád. – Azt hiszem egy kicsi túl erősen ütöttem elsőre. Aztán a következő hármat el is vétettem, annyira izgultam” – mesélte Adam.

 

A legtöbb ember valóban megilletődne, ha arra kérik, hogy egy ilyen drága kelléket csapkodjon. Bár, ha valóban aggódnának miatta, talán ki is cserélhették volna valami más kellékre a zsákban. A The Mandalorian második évada egyébként 2020 őszére várható.

Szerinted is nagyon cuki lett Baby Yoda?

×