Egy régóta ígért problémára talált megoldást a Ubisoft, hiszen január 13-án végre megérkezik a S4.2-es frissítés, amivel visszatér Clash a harcba.

Clash még december elején lett tiltott operátor (persze nem először), hiszen ismét hibát észleltek a játékosok a pajzsa körül. Az ellenfél még mindig látta a pajzsot, miközben Clash már bőven képes volt lőni mögüle. A Ubisoft akkor teljesen kivette Clash-t a játékból, megígérve, hogy amint lehet, megoldják a problémát. Úgy tűnik csak mostanra sikerült fixálni az operátort, így január 13-án végre visszatér, hogy onnantól mi magunk bannolhassuk rankeden.

A Ubisoft tervei szerint tehát a Y4S4.2-es frissítés valószínűleg elérhető lesz január 13-án (ma), konzolon pedig valamikor később – olvasható a hivatalos Reddit bejegyzésben. Persze a fejlesztők továbbra is várják a visszajelzéseket a patch-el kapcsolatban, hogy minél hamarabb tudomást szerezzenek az esetleges további hibákról.

Kép forrása: Ubisoft

Javítva- Clash exploit

‘Clash a frissítéssel javítva lett, valamint újra használhatóvá válik minden platformon, amint a 4.2 frissítés megjelenik. Köszönjük mindenki türelmét és megértését” – írja a Ubisoft a leírásban.

Ha ez még nem lenne elég, a fejlesztők javították azt a hibát, amivel a túszt átlőhetetlen falon keresztül is lehetett sebezni. Illetve azt is, ami megengedte, hogy a játékosok hitboxa áthatoljon a falakon. Mostantól tehát elvileg nem klipel át senki, és nem is sebezhető.

Ha Clash visszatérésének nem is, ezeknek azért lehet örülni.

Mindezeken felül hibajavítást kapott többek között Goyo és a Volcán Shield, valamint Jackal már nem képes olyan védőt scannelni, aki mute eszközön csücsül. Nem lehet már megszökni a Frost csapdából, ha Finka éppen aktiválta képességét. De javították Lion, Kali és Caveira legbosszantóbb hibáit is.

Ha ez még nem lenne elég, a mapok hibáival is külön foglalkoztak a fejlesztők, valamint a HUD és a shop bugokkal is. A teljes hibajavítás elérhető a Ubisoft Reddit oldalán.

Te örülsz annak, hogy Clash visszatér?https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×