Nemrég olyan hiba keletkezett a játékban, amivel három fegyvert is felvehetnek a játékosok a Weapon Drop érkezésekor.

Nincs is annál rosszabb, mint mikor elfogy a lőszer, pedig éppen lehetőség lenne megölni valakit. Biztos te is találkoztál már ezzel a problémával, és tudod, hogy ilyenkor leginkább a fegyverváltás segít. Az egyik sasszemű játékos nemrég egy olyan hibát fedezett fel a játékban, aminek segítségével biztos, hogy nem kell aggódnunk a lőszer miatt. Egy glitch-nek köszönhetően három fegyver is nálunk lehet – írja a Dexerto.

Ehhez az szükséges, hogy a játék során lehívjuk a Weapon Droppot, amivel egy különleges fegyver érkezik a mapra. Miközben érkezik a drop, szükséges, hogy ne legyen elővéve egyetlen fegyver sem. Majd felvéve az érkezett fegyvert, máris három lehet nálunk – magyarázza a Reddit felhasználó, aki egy rövid videóban mutatta be a hibát.

Weapon Drop glitch allows you to have THREE guns. from r/modernwarfare

 

A hiba egyébként egyáltalán nem szándékos, egy olyan glitch-ről van szó, aminek használata nem éppen sportszerű, hiszen előnyhöz juttatja a játékosokat a multiplayer meccsek során. Az Infinity Ward egyébként jelenleg keményen dolgozik a különböző hibák javításán, ami az utóbbi időben megszaporodott, így valószínűleg ezt is megoldják valamikor.

Addig pedig valószínűleg lehet számítani arra, hogy lesznek olyanok, akik használni fogják a glitch-et. Titeket pedig arra biztatunk, hogy ne tegyétek.

Te találkoztál már a hibával a játék során?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×