Ledobta az atomot a Riot Games, a kiadó online kártyajátéka, a Legends of Runterre átlépi a zárt béta időszakot és egyből Open Beta státuszba lép.

Erőteljes bejelentéssel szolgált a Riot Games a hétvégén, a Legends of Runeterra kártyajáték kihagyja a zárt béta időszakot és egyből Open Béta stádiumban startol!

Ez azt jelenti, hogy ezúttal nem kell majd a kiadó e-mailjére várni, a regisztráció után azonnal fejest is ugorhatunk a játékba!

És ha már a mélyében vagyunk, s teljes mértékben bekebelezett minket Runeterra világa, a legfrissebb információk szerint azonnal meg is mérettethetjük magunkat az új Ranked módban. Az első rangsorolt szezon egészen a játék hivatalos megjelenéséig fog tartani.

A béta során lehetőségünk lesz kiépíteni a saját baráti társaságunk, akiket akár ki is hívhatunk majd a Challenge-a-Friend opciónak köszönhetően.

 

Mivel a Legends of Runeterra is egy teljes mértékben ingyenesen játszható játék lesz, a kiadónak találnia kellett egy-két olyan játékelemet, ami az alap funkciókat nem befolyásolja, cserébe valamilyen fajta bevételi forrással szolgál. Így születtek meg a Guardian-ek (Őrzők), akik leginkább a TFT-ből ismert Little Legendekre hasonlítanak. Továbbá mindenki személyre szabhatja majd a saját játékterét is.

Az alfa teszt óta több, mint 20 kártya változott meg, többek között Anivia lapja kapott teljes átalakítást.

Akik az alfa időszak során szerencsések voltak és játszhattak a Legends of Runeterrával, azokat most is keblére öleli Fortuna asszonyság, ugyanis ezek a játékosok egy nappal korábban juthatnak majd fel a játék szerverére!

A Riot Games azt ígéri, az Open Beta után nem kap „hard resetet” a játék, minden tartalom, amit a nyílt béta során feloldunk, a megjelenés után is megtarthatunk!

A Legends of Runeterra hivatalos Open Beta időszaka január 24-én kezdődik. Az alfa tesztelők pedig már 23-tól hozzáférhetnek a játékhoz.

https://www.facebook.com/groups/LegendsofRuneterraHun/

×