A 2019 októberében már belengetett kártyajáték végre bárki számára kipróbálható lesz.

A LoL világában játszódó kártyajáték tavaly már megvillantotta magát, akkor azonban még csak egy zárt tesztidőszakot kaptunk. 13 órás sorban állás, ráadásul csak azoknak a szerencséseknek, akiknek az accountját kiválasztották. A limitált létszámú béta októberben és novemberben is adott egy kis ízelítőt a játékból, majd a fejlesztők visszavonultak kijavítani a hibákat.

Most azonban 20 új lappal, mindenki számára kipróbálható módon tér vissza a Legends of Runeterra.

Mikor érkezik?

Az open béta hivatalos indulási dátuma január 24. Ezen belül a Riot még nem pontosította, mikor léphetünk fel a szerverekre. Akik viszont az októberi és novemberi tesztekre bejutottak, már január 23-tól nyomhatja, este 8 órakor nyílnak a szerverek.

Hogyan játszhatod?

Mindenek előtt kell egy Riot Account a nyílt bétához, tehát ha még nincs felhasználód, gyorsan csinálj egyet. Más megkötés nincs, amelyik accounttal LoL-ozol, azzal fogod ezt is játszani. Az open béta kipróbálásához szükséges még, hogy január 20-ig regisztrálj a Legends of Runeterra oldalán, a „Pre-Register to Play” gombra kattintva.

Hol találod meg?

Ha elkészítetted a fiókodat, és a „Pre-Register to Play” gombra is rámentél még január 20 előtt, akkor a megjelenés után külön letöltheted a Legends of Runeterrát. Ez tehát külön játékként lesz indítható, nem úgy, mint a Teamfight Tactics esetében.

Közületek ki fogja kipróbálni?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×